Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Ralph Lauren prémium kék-fehér szvetter Méret: L megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 14990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Mutassa meg a Ralph Lauren prémium szvettert. A megfelelő dizájn a decens márkajelzéssel az ön természetes stílusát fogja alátámasztani. Nem fogja elárulni a 100% prémium pamut és a lezserebb Custom Fit szabás, amely alatt viselhet pólót vagy inget. Ez a szvetter a luxus második neve. Ismerkedjen meg vele.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Gatio.hu árulja ezt a terméket Ralph Lauren prémium kék-fehér szvetter Méret: L kedvező áron 14990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Gatio.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Július

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Gatio.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marta

A Ralph Lauren prémium kék-fehér szvetter Méret: L terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Gatio.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

A kategóriáját szinte mindig a Gatio.hu áruházban keresem. Ez a Ralph Lauren prémium kék-fehér szvetter Méret: L mindössze 14990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

VENUM hátizsák - Challenger - Yellow Black - EU-&&string1&&-2122-YELLOW

VENUM hátizsák - Challenger - Yellow Black - EU-&&string1&&-2122-YELLOW

Minőségi, stílusos VENUM hátizsák bő zsebekel és tárolórekeszekkel.Technikai paraméterek:vízálló...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.02.2020

Értékelés:
(80%)