Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján papucs női unisex Misfits - IRON FIST - IFUFUG563 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13810 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Nagyon elegáns és kényelmes cipő (papucs) márka IRON FIST. Hivatalos termék zenekarok MISFITS - Made by IRON FIST. Bent a papucs a "meleg" szőrme gyapjú. Összetétel: szövet, PVC külső talp. Ez egy ruhával cipő, amely nem alkalmas viselni a nedves Szín: fekete nyomtatást.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Metal-Shop.hu árulja ezt a terméket papucs női unisex Misfits - IRON FIST - IFUFUG563 kedvező áron 13810 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Metal-Shop.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hedviga

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viera

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Metal-Shop.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslava

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anton

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Vans Cipő Comfycush Korszak (Klasszikus) Fekete / Fekete VN0A3WM9VND1-1

Vans Cipő Comfycush Korszak (Klasszikus) Fekete / Fekete VN0A3WM9VND1-1

Stílusos, kényelmes férfi cipő, a VANS márkától. A belső réteg (talpbetét) nagyon...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.08.2021

Értékelés:
(81.2%)