Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján NAPAPIJRI Férfi Fürdőruha Alsó Méret: XL, Szín: kék megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Bandi a tengeren, belülről, csúszás, 1 zseb, fűzővel, nyomtatás embléma  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Gatio.hu árulja ezt a terméket NAPAPIJRI Férfi Fürdőruha Alsó Méret: XL, Szín: kék kedvező áron 13990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5400852313627

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Gatio.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sabína

A NAPAPIJRI Férfi Fürdőruha Alsó Méret: XL, Szín: kék terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Még csak rövid ideje használom, de idáig 13990 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a NAPAPIJRI Férfi Fürdőruha Alsó Méret: XL, Szín: kék termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatko

Már párszor rendeltem a Gatio.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bystrík

Akciósan, 13990 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniela

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 24.10.2020