Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján női póló RAMMSTEIN - In Ketten - fekete - RS007 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7400 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Enyhén rugalmas RAMMSTEIN női póló, kiváló minőségű nyomtatott mintával.  Összetétel: 100% pamut, súlya 160 g / m². Szín: fekete. Megközelítőleges méretek centiméterben: (a termék teljes kerülete kétszerese a feltüntetett szélességeknek)   

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Metal-Shop.hu árulja ezt a terméket női póló RAMMSTEIN - In Ketten - fekete - RS007 kedvező áron 7400 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Metal-Shop.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milica

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Metal-Shop.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nina

7400 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

Már párszor rendeltem a Metal-Shop.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

bőr csizma női - 14-eye Boots (236-S1) - NEW ROCK - M.236-S1

bőr csizma női - 14-eye Boots (236-S1) - NEW ROCK - M.236-S1

NEW ROCK egyike a világ legjobb termelő cégek cipő. NEW ROCK termékeit 65 országban. Minőségi...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.08.2021

Értékelés:
(84%)