Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Love Moschino JA16421G07JV Méret: 37, Szín: rózsaszín megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 26990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.
Fajta:
Tipológia:Szandál
Felsőrész:textil anyagbőr
Belső rész:szintetikus anyagbőr
Talp:gumi
Részletek:boka pántcsat
 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Gatio.hu árulja ezt a terméket Love Moschino JA16421G07JV Méret: 37, Szín: rózsaszín kedvező áron 26990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8059610049864

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Gatio.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Love Moschino JA16421G07JV Méret: 37, Szín: rózsaszín termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tomáš

A kategóriáját szinte mindig a Gatio.hu áruházban keresem. Ez a Love Moschino JA16421G07JV Méret: 37, Szín: rózsaszín mindössze 26990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Levoslav

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Gatio.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milan

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozef

A Love Moschino JA16421G07JV Méret: 37, Szín: rózsaszín terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Gatio.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

A Gatio.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Gatio.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.08.2021

Értékelés:
(82%)