Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján hátizsák MEATFLY - Basejumper 3 - M Feather Grayscale - MEAT117 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 14690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.   MEATFLY hátizsák. Népszerű 20 literes modell. Hozzávetőleges méretek: magasság - 48cm, szélesség - 30cm, mélység - 13cm. A fő rekesz tartalmaz egy 13,3"-es laptop rekeszt, mely külön cipzáras zsebet, mikroszálás anyaggal kitöltve, egy oldalsó zsebet, biztonsági cipzárral. Sajátosságai:   Belső zseb szemüvegnek, kopásálló anyagból Hálózott zsebek Első kisebb zseb Két oldalzseb Ergonomikusan kialakított "hátrész" a jobb szellőzés érdekében Ergonomikus vállpántok A mellkaspánt hosszában és magasságában állítható Hosszirányban állítható ágyéki pánt A hátizsák elülső oldalán a gördeszka / hódeszka felcsatolására alkalmas pánt található. Összetétel: 100% poliészter.    

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Metal-Shop.hu árulja ezt a terméket hátizsák MEATFLY - Basejumper 3 - M Feather Grayscale - MEAT117 kedvező áron 14690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Metal-Shop.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ingrida

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

Ezt a terméket a Metal-Shop.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tadeáš

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Metal-Shop.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Galina

A Metal-Shop.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Agáta

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a hátizsák MEATFLY - Basejumper 3 - M Feather Grayscale - MEAT117 nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albert

Felülmúlta az elvárásaimat, a hátizsák MEATFLY - Basejumper 3 - M Feather Grayscale - MEAT117 termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 18.04.2021

Értékelés:
(82.2%)