Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján GANT Férfi Hosszú Ujjú Ing Méret: S, Szín: bézs megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 20990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Rendszeres, hosszú ujjú kabát, nyak, kétzsebes, Olasz, 1 gomb, a gomb, a logó  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Gatio.hu árulja ezt a terméket GANT Férfi Hosszú Ujjú Ing Méret: S, Szín: bézs kedvező áron 20990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 7325700884358

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Gatio.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ružena

A GANT Férfi Hosszú Ujjú Ing Méret: S, Szín: bézs terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Gatio.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Meglepett a minőségi kivitelezés, a GANT Férfi Hosszú Ujjú Ing Méret: S, Szín: bézs még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.07.2020