Google+ Makeup On A Budget: China glaze Hologlam


06 február 2013

China glaze Hologlam

Olyan sok darabot néztem ki a kollekcióból, hogy gyakorlatilag az egészet meg kéne vennem, de szerintem a képek láttán ti is ezt fogjátok érezni :)

Mindenki régóta vár egy újabb holografikus körömlakk kollekcióra, mert legutóbb amikor a China Glaze OMG kollekciója jött ki kb. pár nap alatt elkapkodták és azóta sem gyártanak (csak elvétve) igazán szép holo lakkokat(kivétel a 2013-as Color Club kollekció). A Tronica kollekcióval próbálták a körömlakkmániások hiányát pótolni, de ez nem jött össze, holo effekt szinte sehol nem volt látható. Viszont most 2013 tavaszán (feltehetőleg márciusban) megjelenik a Hologlam kollekció és a képek szerintem magukért beszélnek. A formuláról mindenhol áradoznak, ám mivel tisztában vannak a lakkok keresettségével ezért ennél a kollekciónál kivételesen áremelés lesz (sajnos nem tudom előre megmondani, hogy mennyi).
 A képek forrása a polishgalore.com oldal.


A témához kapcsolódóan Erzsinél van egy nyereményjáték, ahol az új Color Club kollekció lakkjaiból lehet kettőt megnyerni! :)

4 megjegyzés:

 1. Ó, istenem, de gyönyörűek <3

  VálaszTörlés
 2. .szepek nagyon, jo lenne elkapni a megjelenesuket, mert biztos gyorsan fogynak.

  VálaszTörlés
 3. Oszinten nekem is tetszenek ezek a lakkok DE sajnos kijottek swatch-ok ahol full nem holosak,matt es szintelenek a lakkok.erosen gondolkozok h kellenek-e

  VálaszTörlés
 4. aww, tényleg...most láttam csak ezeket a képeket és tényleg lelombozó, mert én valami giga brutális dologra számítottam.. :/

  http://www.thesubtleshimmer.com/2013/01/china-glaze-hologlam.html

  VálaszTörlés